Eindredactie

What's in it for me?

Dat vraagt een bezoeker van uw website of lezer van uw promotiemateriaal zich altijd meteen af. Een tekst moet niet alleen taalkundig in orde zijn, maar ook aanslaan bij uw doelgroep. De kunst is om kort en krachtig de essentie van uw boodschap weer te geven in een reclamefolder of op uw website. Geen lappen tekst, maar kort en bondig uiteenzetten wat u voor uw klant kunt betekenen. Vaak ter ondersteuning van mooi beeldmateriaal.

U als deskundige, ontwerper van een product of eigenaar van een (dienstverlenend) bedrijf kan uiteraard inhoudelijk als beste publicaties schrijven. Maar klopt de tekst taalkundig ook? Ik kijk graag met u mee of alle d’s en t’s op de goede plek staan, maar ook naar de opbouw van uw brief, folder of website. Loopt de alinea wel lekker? Is de zin niet te lang? Of juist te kort? Is de tekst consistent en uitnodigend? Redigeren is minstens zo belangrijk als corrigeren.

Zoekt u een eindredacteur? Neem contact op en ik breng graag een offerte uit.

Studenten let op!

Laat je afstudeerscriptie nalezen. Je kunt inhoudelijk nog zo’n ijzersterk verhaal hebben, je krijgt geen voldoende als je scriptie boordevol fouten zit. Al vanaf 1 eurocent per woord.

Afstudeerscriptie

Studenten

Check

Foutloos