Over mij

Gaby Stok

schrijven, corrigeren en redigeren van teksten

Na het VWO ben ik de Economisch-Linguïstische HBO-opleiding gaan volgen aan de HES in Rotterdam en heb ik 2,5 jaar gewerkt als office manager bij Interlanguage, een talenreisorganisatie. Ik vond het leuk om vanwege de kleinschaligheid met alle facetten van het bedrijf bezig te zijn; van het adviseren van klanten en administratie tot het organiseren van informatiedagen en het schrijven van brochureteksten. Afwisseling is iets wat ik ook nu in het bijzonder waardeer als zelfstandig ondernemer.

Een volgende uitdaging vond ik bij Travel Trend in Rotterdam. Voor deze reisorganisatie heb ik de afdeling Klantenservice opgezet en een klachtenregistratiesysteem ontwikkeld. Klachten behandelen heb ik ook gedaan voor KRAS in Ammerzoden, eerst als medewerkster en later als supervisor. 

 

Vanaf 1 november 2022 ben ik werkzaam op de afdeling Banqueting van hotel Van der Valk in Gorinchem.

Gaby- Ga voor Taal
Gaby- Ga voor Taal

Ik kan mij goed inleven in klanten. En dat is ook aan de orde met Gavoortaal, want elke opdrachtgever heeft zijn eigen specifieke wensen en doelstelling met een tekst. In 2012 ben ik gestart met Gavoortaal. Ik corrigeer en redigeer teksten voor met name websites en promotiemateriaal. Daarnaast ben ik freelance correspondent voor het Altena Nieuws, een lokale weekkrant. Ik krijg gemiddeld twee opdrachten per week, schrijf over zeer uiteenlopende onderwerpen en lever een foto (in hoge resolutie) aan.

Behalve zzp’er ben ik samen met Edith Lancée sinds 2017 uitgever van het Altena Magazine, een regionaal lifestyle magazine dat 2x per jaar verschijnt in een oplage van 22.500. Ik schrijf de teksten, Edith houdt zich bezig met de vormgeving en opmaak.

Ten slotte, maar eigenlijk op de eerste plaats, ben ik moeder van twee kinderen. We wonen tussen de rivieren in het pittoreske Woudrichem dat in 2021 de status van werelderfgoed kreeg. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan cultuur, in de natuur en op de tennisbaan.

Graag tot ziens!

Elke opdrachtgever heeft zijn eigen specifieke wensen en doelstelling met een tekst