Tekstschrijver

Pakkende teksten zijn de sleutel tot succes. Een lezer moet immers binnen een paar seconden geprikkeld worden. Wanneer een potentiële klant uw tekst leest, is het belangrijk om die lezer vast te houden. Dit kun je bereiken door te werken met korte, unieke en interessante teksten.

Journalistiek werk

Bent u op zoek naar een verslaggever? Een journalist met een brede belangstelling, objectief, nieuwsgierig van aard, oog voor ethiek, hoor en wederhoor? Ik ga graag voor u op pad en werk interviews uit tot een prettig leesbaar artikel. 

Nieuwsbrief | samenstellen én faciliteren

Wilt u uw collega’s periodiek op de hoogte brengen van alles wat er reilt en zeilt binnen uw organisatie? Ik kan voor u een interne, digitale nieuwsbrief verzorgen én rondmailen. Ik verzamel berichten en foto’s, kan interviews afnemen en artikelen schrijven, maak leuke rubrieken en vul hiermee een aantrekkelijk sjabloon.

Beschikt u over een klantenbestand en wilt u met regelmaat uw klanten informeren over producten, ontwikkelingen, aanbiedingen of trends? Denk dan eens aan een externe nieuwsbrief met kleine interviews, productinformatie, evenementen en een agenda. Ik kan deze voor u samenstellen én rondmailen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik maak gratis en vrijblijvend een voorbeeld voor uw onderneming.

Teksten herschrijven

Een frisse blik op uw webteksten, brochureteksten of reclameteksten! Ik kijk niet alleen of de teksten taalkundig in orde zijn, maar ook of ze boeiend zijn en passen bij uw doelgroep. Inhoudelijk kunt u als ondernemer het beste een stuk schrijven. Ik kijk alleen graag met u mee en zet de puntjes op de i. Neem contact op en ik breng graag een offerte uit.