Nieuwsbrief

U heeft een prachtige website, maar hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf gevonden wordt op internet? Om bezoekers naar uw website te trekken, kunt u social media inzetten. Door middel van tweets en Facebook berichten kunt u uw klanten op de hoogte houden van ontwikkelingen binnen uw bedrijf. Een nieuwsbrief is uiteraard een goede reden voor een social media activiteit.

Redigeren én faciliteren

Met een nieuwsbrief houdt u contact met uw (potentiële) klanten. Ik ben u graag van dienst met het verzamelen van informatie, interviews afnemen, artikelen uitwerken en redigeren. Het bespaart u tijd en energie. Tegelijkertijd bouwt u een band op met uw klantenkring en laat u zien dat u een dynamische en interessante onderneming hebt.

Een nieuwsbrief is geschikt voor grote bedrijven, maar ook voor kleinere ondernemingen en eenmanszaken. Elke ondernemer wil immers contact met zijn klant en reclame maken. U kunt in een nieuwsbrief echter ook aangeven dat u deelneemt aan een beurs, aanbiedingen opnemen, links vermelden van gerelateerde websites, een jubileum noemen, een collega introduceren, uw klanten uitnodigen voor een workshop of aandacht vragen voor maatschappelijke kwesties. Een nieuwsbrief geeft ruimte voor zeer uiteenlopende zaken en onderwerpen.

Behalve redigeren kan gavoortaal ook faciliteren met een format en stijl die bij uw onderneming passen.

Inspiratie nodig?


Ik denk graag met u mee. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek of offerte.

T 06 285 50 773

E info@gavoortaal.nl