Over mij...

Na het VWO ben ik de Economisch-Linguïstische HBO-opleiding gaan volgen aan de HES in Rotterdam. Hoewel ik toen nog niet precies wist wat ik wilde worden, sloot de studierichting perfect aan bij het werk dat ik heb gedaan en bij het runnen van mijn eigen bedrijf. Na mijn studie heb ik 2,5 jaar gewerkt als office manager bij Interlanguage, een talenreisorganisatie. Ik vond het leuk om vanwege de kleinschaligheid met alle facetten van het bedrijf bezig te zijn; van het adviseren van klanten en administratie tot het organiseren van informatiedagen en het schrijven van brochureteksten. Afwisseling is iets wat ik ook nu in het bijzonder waardeer als zelfstandig ondernemer.

Een volgende uitdaging vond ik bij Travel Trend in Rotterdam. Voor deze reisorganisatie heb ik de afdeling Klantenservice opgezet en een klachtenregistratiesysteem ontwikkeld. Klachten behandelen heb ik ook gedaan voor KRAS in Ammerzoden, eerst als medewerkster en later als supervisor. Ik kan mij goed inleven in klanten. En dat is ook aan de orde met Gavoortaal, want elke opdrachtgever heeft zijn eigen specifieke wensen en doelstelling met een tekst.

In 2012 ben ik gestart met Gavoortaal. Ik corrigeer en redigeer teksten, met name voor websites en promotiemateriaal. Daarnaast ben ik freelance tekstschrijver en ga op pad om artikelen te schrijven voor magazines en een lokale weekkrant.

Behalve zzp'er ben ik samen met Edith Lancée sinds 2017 uitgever van het Altena Magazine, een lifestyle magazine dat 2x per jaar verschijnt in een oplage van 22.500. Ik schrijf de teksten, Edith houdt zich bezig met de vormgeving en opmaak. Voor de fotografie en acquisitie huren we freelancers in.

Ten slotte, maar eigenlijk op de eerste plaats, ben ik moeder van twee kinderen. We wonen tussen de grote rivieren in Altena. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan cultuur, in de natuur en op de tennisbaan.

Graag tot ziens!
Gaby Stok