Portfolio

Voor uitgeverij Malmberg heb ik lesmateriaal geredigeerd (o.a. Rekenblokken en Taalblokken), webteksten op taal en spelling gecontroleerd, meegewerkt aan een storyboard voor een promofilm en teksten voor e-zines geredigeerd.

Simone Deckers adviseert, prikkelt en begeleidt ondernemers bij marketing- en communicatievraagstukken. Ik heb folders, lesmateriaal en brandguides voor haar geredigeerd.
YouRcentral is een business unit van de Holland Ridderkerk Groep, gespecialiseerd in grafimedia. In 2013 heb ik meegewerkt aan een groot project: het restylen van meer dan 50 folders over gecertificeerde MBO- en HBO-opleidingen, evenals vakgerichte trainingen.

TTM Communicatie is een marketing- en communicatiebureau dat gespecialiseerd is in het geven van Social Media trainingen. Ik heb de maandelijkse nieuwsbrieven en teksten voor websites geredigeerd.Brainfish werft en selecteert financial professionals voor bedrijven. Ik heb voor Hella nieuwsbrieven en teksten voor haar website geredigeerd.

First Class Entertainment organiseert bedrijfsfeesten, familie-uitjes, workshops en andere ludieke vormen van vermaak. Ik heb hun programmaboekje voor het NK Vestinggolf geredigeerd, evenals teksten voor hun website en mailings.Voor Miranda heb ik webteksten en nieuwsbrieven geredigeerd.Paans.net houdt zich bezig met het ontwerpen, hosten en ontwikkelen van websites. Voor een klant van Paans.net heb ik webteksten geredigeerd.


Marianne Sijberden voorziet met De Perswinkel webshops van publiciteit in magazines en een beeldbank. Ik heb voor Marianne persberichten geschreven.


Corrigeren en redigeren van webteksten.


Familiebedrijf in Beeld

Vanaf de eerste editie van Familiebedrijf in Beeld - najaar 2015 - schrijf ik mee aan de sponsored magazines voor familiebedrijven in heel Nederland.Edith Lancee is grafisch ontwerpster (huisstijl, logo, drukwerk). Ik redigeer voor haar artikelen en flyerteksten.Voor Elly Prior heb ik alle webteksten van Blijstel gecorrigeerd en geredigeerd.


Voor Package Control redigeer ik de digitale nieuwsbrieven.


Mediamikx

Uitgeverij in print en digitaal. Ik heb meegewerkt aan de Woonkrant en de eerste 2 edities van het magazine Anderz.

ArkelWonen & Arkelsol

Schrijven, corrigeren en redigeren van de webteksten.In mijn vrije tijd...

Voetbalvereniging Woudrichem geeft elk kwartaal een clubkrant uit. Begin 2016 ben ik toegetreden tot de redactie.

Als bestuurslid van Tennisvereniging Woudrichem heb ik de PR & Communicatie als mijn aandachtsgebied. Ik zorg onder meer voor de maandelijkse nieuwsbrief en het jaarmagazine.

Ik notuleer tijdens de jaarvergadering en werk de notulen uit tot een prettig leesbaar verslag.